Desde a IXP Castaña de Galicia e a Aula de Cociña Porto-Muiños dámoslle a noraboa aos finalistas do 1º concurso de receitas con Castaña de Galicia e agradecémoslle a todos os concursantes a súa participación.
Dende aquí queremos convidarvos á final que terá lugar o próximo día luns, 23 de maio, ás 17 horas na Aula de Cociña Porto-Muiños. Este día os finalistas defenderán as receitas seleccionadas ante un xurado que escollerá a “Mellor receita de castañas” e fará a entrega dos premios.
As receitas finalistas son:
- Enrolado de biscoito e crema praliné de castañas. Roque Álvarez Jiménez
- Chipiróns da Ría coa súa tinta, pataca panadeira, cebola morada, puré de castañas e cruxinte de porro. Víctor D. Gómez García
- Ñoquis de castaña coa súa salsa de ceps e brunoise de apio. Palmira Orella Michel
- Lombo de bacallao con espuma de castañas ao limón e muselina de castañas asadas. Javier Valderrey Vaquero
Agardámosvos!
***
Desde la IXP Castaña de Galicia y el Aula de Cociña Porto-Muiños felicitamos a los finalistas del 1º concurso de recetas con Castaña de Galicia y agradecemos la participación de todos los concursantes.
Desde aquí queremos invitaros a la final que tendrá lugar el próximo día lunes, 23 de mayo, a las 17 horas en el Aula de Cocina Porto-Muiños. Este día los finalistas defenderán las recetas seleccionadas ante un jurado que escogerá la “Mejor receta de castañas” y hará entrega de los premios.
Las recetas finalistas son:
- Enrollado de bizcocho y crema praliné de castañas. Roque Álvarez Jiménez
- Chipirones de la Ría con su tinta, patata panadera, cebolla morada, puré de castañas y crujiente de puerro. Víctor D. Gómez García
- Ñoquis de castaña con su salsa de ceps y brunoise de apio. Palmira Orella Michel
- Lomo de bacalao con espuma de castañas al limón y muselina de castañas asadas. Javier Valderrey Vaquero
Os esperamos!
esa receta del bacalao co la espuma y la muselia suena que te cagas!!!
ResponderEliminarpd: diganle al pintxe que nos lleve!!!
Este lunes descubriremos lo bien que sabe y os publicaremos las fotografías;)
ResponderEliminar